2 Ocak 2011 Pazar

ZEYTİNYAĞLI YER ELMASI

Fotoğraflar: ishN
2011 Yılbaşı Menümüz

Malzemeler:
400 gr. kadar yerelması
2 Adet büyük bot havuç
Sızma zeytinyağı
1 Adet kurusoğan
1 kaşık un

Dereotu
Hazırlanışı:
  • Zızma zeytinyağında kare doğranmış kurusoğanı hafif soteliyoruz.
  • Bir kaşık un ilave ederek kavuruyoruz. Soyup iri doğradığımız yer elmasını ve yarım ay havuçları ilave ediyoruz.
  • Çok az su ilave ederek hafif diri kalacak şekilde pişiriyoruz.
  • Dereotu ile soğuk servis yapıyoruz.
  • Afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bu gadget'ta bir hata oluştu