Fotoğraflar: ishN
2011 Yılbaşı Menümüzden
Malzemeler:
1 Adet orta boy kırmızı lahana
2-3 kaşık süzme yoğurt
2 kaşık kadar mayonez
2 diş sarımsak
Tuz
Hazırlanışı:
- Kırmızı lahanayı yıkayıp iri parçalara bölerek, ortasının ağaç kısmını almadan rondoya alıyoruz.
- Önce yavaş devirde daha sonra hızlandırarak iyice ezilene kadar parçalıyoruz.
- Rondo çalışırken üzerine süzme yoğurdu, mayonezi, sarımsak ve tuzu ileva edip iyice ezilene kadar çalıştırıyoruz.
- Ben süzme yoğurdun ekşiliğini alsın diye 2 kaşık kadar normal yoğurt kattım. İsterseniz katmayabilirsiniz.
- Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder