10 Mayıs 2016 Salı

Pınar Labne "Lezzet verir neye değse"

     Biz Melekler mutfaktaki becerilerimizi geliştirmeyi sever, yeni lezzetler keşfeder ve geliştirdiğimiz bu lezzetleri sevdiklerimizle paylaşmaktan çekinmeyiz. Sağlıklı ve pratik tariflerimizi, kendimize has tarzımızla sunmayı severiz.
    Yeni bir macera başlıyor; Pınar Labne ile tüm deneyimlerimi sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağım bu maceranın başrolünde ben varım :) 

   Pınar Labne, güvendiğimiz – bildiğimiz bir marka olan Pınar Süt tarafından üretiliyor. Pınar Süt, 1975 yılında Türkiye’nin ilk uzun ömürlü süt fabrikası olarak üretime başlamış.
 Kuruluşundan sonra, Pınar Süt yetkilileri Ortadoğu ülkelerine yaptıkları ziyaretlerinde,  bölgenin geleneksel ürünü olan Labne’nin çok popüler bir süt ürünü olduğunu saptamış ve bizim lezzetli sunumlarımız için kullanımımıza sunmuştur.


Pınar Labne, kahvaltı veya atıştırmalık olarak tüketildiği gibi; pasta, meze, salata ve yemeklerde de kullanılabilen çok amaçlı pratik bir ürün.

Pınar Labne tam bir sağlık deposu ve katkı maddesi içermiyor. Üstelik günlük kalsiyum ihtiyacımızın %44’ünü karşılıyor. Kalsiyum bakımından zengin olması ve mamaya kolayca karıştırılabilmesi nedeniyle de birçok doktor tarafından bebek beslenmesinde de öneriliyor.


Pınar Labne’nin tadı nötr ve yapısı kremsi. Bu sebeple aklımıza gelebilecek tüm tarifleri lezzetlendirebilir. Yapabileceklerimiz hayal gücümüz ile sınırlı… Yeter ki isteyelim ve #PinarLabneli lezzetler yaratalım.

Labneli tariflerimi hazırlamak ve bana ayrılmış bu sayfaları doldurmak keyifli olacak ve tariflerimi 2 ay boyunca sizlerle de paylaşacağım. Ana Malzeme: Pınar Labneyi mutfağınızda hazır bulundurun, çok güzel tariflerim sizler için geliyor. Pınar Labne "Lezzet verir neye değse"



Pınar labneyi aşağıdaki adreslerden de takip edebilirsiniz:

Lezzetli tariflerde görüşmek üzere sevgiler

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...