25 Kasım 2014 Salı

Ali baba Nargile & Restaurant Ortaköy



 16 Kasım Pazar günü Ülkemizin Değerli Sosyal Medya Yöneticisi Sevgili Ohannes Kan ve Canım Yağmur'umun davetleri üzerine blog yazarları ile Ortaköy Ali baba Nargile & Restaurant'ta tadım etkinliğinde buluştuk. Ortaköy merkez'de, ulaşım kolaylığı ile kaliteli bir mekan, titiz servis, güler yüzlü garsonlar, lezzetli yemekler günün özeti.


1993 Yılında Tophane’de kurulan Ali Baba Nargile salonunda hafızalarda yer etmiş başarıları siz değerli müşterilerilerine, gelen ilgi ve talepler doğrultusunda bugün, Ortaköy’de kurucuları Ali Bey ‘in oğlu genç işletmeci Mert Yoğurtçu bünyesinde Ali baba Restaurant&Nargile olarak 2. şubesini hizmete açılmıştır. Ortaköy şubesi büyüleyici iç mimarisiyle mekan tasarımı kendinizi evinizde hissedip rahat ve huzurlu bir zaman geçirebilmeniz amacıyla dizayn edilmiştir. Bununla birlikte kişiye özel VIP odaları tüm özel organizasyonlarınız için uygun hale getirilmiştir.

 Her damak zevkine uygun zengin menüsü ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmak en önemli prensipleridir.



Kurulduğu günden bu güne kadar ki süreç içerisinde değişmeyen en önemli temel ilkesi hijyen kuralları olmakla birlikte mutfak malzemelerinin taze ve günlük olarak temin edilmesi, müşteri memnuniyeti olarak geri dönmektedir.


Tophane'de adını tüm şehre duyuran Ali Baba, Ortaköy'deki şık şubesiyle yeniden karşınızda! Şehrin en iyi nargilesine, dünyadan seçme tatları, her zamanki titiz servisi ve şık dekorasyonunu katan Ali Baba Ortaköy'de yeni yaşam durağınız olacak.

Ortaköy şubesine geldiğimde şık dekorasyonu beni büyüledi. Blog yazarları için özenle hazırlanmış masaya geldiğimde ise daha çok mutlu oldum. Dekorasyondan ödün vermeden hazırlanmış açık hava masamız iç mekanda oturuyor konforundaydı, Üstten ve yanlardan dekoratif elektrikli sobalar ile ısıtılan masaların şıklığı ve konforu hizmet kalitesi ile birleşince harika bir gün geçirdik.

Sevgili Ohannes Kan hoşgeldiniz konuşması yaparken çaylarımızı yudumladık. Ardından mekan hakkında bilgilendirildik ve servis başladı.


Şık sunumuyla önce çorba servisi yapıldı. Her kişiye ayrı porsiyon döküm tencere ile yapılan serviste çorba garnitürleri hem mideye hem göze hitap ediyordu.

Karışık ızgara tabağı lezzetli hazırlanmış kırmızı ve beyaz etlerden oluşuyordu.
Her yerde et yiyemediğimi belirtmek isterim fakat Ali baba Nargile & Restaurant nadir et yediğim mekanlar arasında yerini aldı. Çok güzel marine edilmiş, çok güzel pişirilmiş lezzet doruktaydı.

ve saç kavurma harikaydı. Konuklara siz bizim için önemlisiniz hissini veren, lezzetin doruklarda olduğu tatlarla buluştuk.


Fındık lahmacunlar servis yapılırken vejeteryanlar da düşünülmüştü. Etli lahmacun ile birlikte kaşarlı fındık lahmacunlar servis yapıldı. Kaliteden ve malzemeden ödün verilmeden bol malzeme ile hazırlanmış fındık lahmacunları tadarken, lahmacun bölündüğü halde kaşarın fazlalığı ve kalitesinden dolayı sünerek uzaması fakat bir türlü kopmaması kahkahalara yol açtı :)

Yemek faslı kahve ile noktalanırken sunumdaki şıklık gözlerden kaçmadı. Suyun içine kuru buz atılarak dumanlar çıkan kahve tepsisi ile servisimiz görülmeye değerdi.

Ve bu güzel günden geriye  bol kahkahalı tadı damağımızda kalan kareler, pekişen dostluklar. 








Ve tabi selfie olmazsa olmaz :) Tüm blogger arkadaşlarıma sevgiler

Bu çok keyifli, lezzetli etkinlik için başta Sevgili Ohannes Kan ve Yağmur olmak üzere genç işletmeci Mert Yoğurtçu'ya teşekkür ediyorum. Tüm detayların düşünüldüğü, konforlu dekorasyon ve hizmet kalitesinin yanı sıra wc'lerde dahi bilgisayar ekranlarının oluşu, mekanın her metrekaresinde hizmet sınır tanımıyor. 

Ali Baba Nargile & Restaurant

Adres :  Ortaköy Mah.Muallim Naci Cad. No: 43 / 1 B2   Beşiktaş  /İstanbul

Tel      : 0212 327 18 28









0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...