8 Kasım 2009 Pazar

Sinangil “Lezzet Ustalarıyla Buluşma” Projesi


Sinangil, üretmekte olduğu ve kendi laboratuarlarında teknik testlerden geçen, yine kendi ustaları tarafından denenerek onaylanan ürünlerini ayrıca biz blogcuların beğenilerine sunup fikir ve yorumlarımızı almak için "Lezzet ustalarıyla buluşma" projesi başlatmıştır. Ayrıca yine bu proje kapsamında, bize özel kendi keşfettiğimiz tariflerimizi yine kendi adımızla ve kendi belirlediğimiz tarif ismiyle yakında tamamlanacak olan sitelerinde yayınlamayı ve daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyorlar. Yüksek kaliteden ödün vermeden üretilen Sinangil ürünlerinin, biz lezzet ustalarının elinde mükemmel neticeler yaratacağı düşüncesindeler. Bu tarz çalışmalar sayesinde daha leziz sonuçlar elde edileceğini ve bu lezzetlerin daha geniş kitlelere ulaşma imkânı bulacağını düşünüyorlar.

Bu amaçlarla gerçekleştirdikleri projede yeni lezzetler keşfetmeyi ve paylaşmayı seven biz blogcular arasından beni de "Lezzet ustası" olarak seçtikleri ve denemelerim için göndermiş oldukları ürünlerinden dolayı Sinangil'e teşekkür ederim.
Sinangil Mutfağını çok beğendiğimi ayrıca belirtmek istiyorum. Ürünleri kullanıp yeni denemeler yapmak için sabırsızlanıyorum :))

1 yorum:

MMO dedi ki...

Benim de unlarım geldiiiii! :)
Haber verdiğin için sağol canım. :)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...