İnternette geziniyordum bu akşam, nereye tıklasam bu dizeler çıktı karşıma. Susarak özlüyorum seni susarak...
Susarak Özlüyorum
Sözcüklerim varmiyor uzaklarına
Birer birer düşüyor bütün öpmelerim
Ağır yenilgiler alarak
Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek
Sadece susarak özlüyorum seni
Hiç tanımadan, ne garip
Sözcüklerim varmiyor uzaklarına
Birer birer düşüyor bütün öpmelerim
Ağır yenilgiler alarak
Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek
Sadece susarak özlüyorum seni
Hiç tanımadan, ne garip
"Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür… Ama ipe her dokunuşunda, canınızı acıtan tek nokta, yine o düğümdür…"
Soğuk olur Dragosun akşamları, Adamakıllı üşürsün. Sevginden nefretine dek buz tutarsın, Ama başkadır Tahir Usta'nın çayı.. Çay tükenince o cılız yangın da söner içinde, Ve titremeye başlar göz yaşların...
Çayın yanında limoni bir tat iyi gider diye düşündüm ve arşivde sırasını bekleyen limonlu tartöletler takıldı gözüme..
5 yorum:
Bayıldım çok güzel olmuş.eline sağlık.
ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar sevgiler selamlar.
Çok güzel görünüyorlar.Ellerine sağlık.
O minik tart kalıplarından ben de almak istiyorum.
Ve işte perdeee... Yaşasın pürmüz.
Merhaba ekmek kadayıfının ekmeğini sormuşsun.Bende çok aramıştım.Bir arkadaşım bir fırında satıldığını söylemişti.Ordan aldım.Haklısın pek bulunmuyor.Has pişmiş ekmek diyede adı geçiyor.Elde yapmak istersek mayalı bir hamur yapıyoruz cıvık bir hamur içinde özel bir malzeme yok.İyi mayalanması çok önemli.Tepside pişiriyoruz.Çokta güzel oluyor.bende ziyaretin için teşekkür ederim.sevgiler...
Yorum Gönder