26 Temmuz 2008 Cumartesi

PASTACI ALETLERİM

Geçenlerde nüans web sitesini gezdim, söz konusu mutfak aletleri olunca hiç gözüm doymuyor. Psikopata bağladım resmen, kesin almalıyım en kısa zamanda onlardanda :)
Benimkisiler ise aşağıda

6 yorum:

hdidem95 dedi ki...

Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların ve fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık. Kandiliniz mübarek olsun.

EZGi :)) dedi ki...

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...

mutfaktelaşı dedi ki...

pastacı aletlerim başlığını görünce heycanla tek tek baktım hepsinede.galiba bütün kadınlar(en azından büyük bir kısmı)
mutfak (özellikle de pasta) aletlerine bayılır.kalp kurabiye kalıplatın çok hoşuma gitti bu arada, hepsini de güzel günlerde kullan.

Dilek Mutfakta dedi ki...

Asiyecim ziyaretin için teşekkürler yaz geldi böyle oldu birbirimizi pek sık ziyaret edemiyoruz,ay çok güzel mutfak aletleri var gerçekten insan bunuda almalıyım diye hırs yapıyor ama evde yakında onlardan bize yer kalmıyacak.sevgiler...

Aybike Ceylan dedi ki...

Asiye'cigim,

Ne kadar guzel aletler, en buyuk yardimcilarimiz degil mi?


Guzel bir hafta sonu diliyor, sevgilerimi gonderiyorum.

ayseyaman dedi ki...

Merhaba Asiye
ben mutfak terazinizden sonra koptum :) Bunlarin hepsi süper aletler, güle güle kullanın. Ayrıca fritözünüzü de fax makinasına benzettim çok teknolojik bişey ama manuel elma soyucuda harika. Valla ağzım açık bir şekilde ayrılıyorum sayfanızdan..:)
sevgiler

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...