8 Mayıs 2008 Perşembe

KAHVE, KİTAP VE ÇİKOLATA KEYFİ ETKİNLİĞİ

Sevgili arkadaşım BETÜL 'ün etkinlikte bana gönderdiği hediyeler aşağıdadır.

Şehir dışında olduğum ve 2 günlüğüne gelip kendi hediyemi kargoya verdikten sonra geri dönmek zorunda kaldığım için resimleri 2 gün önce koymak zorunda kaldım çok özür diliyorum.

SEVGİLİ BETÜL'CÜĞÜM SENİN KADAR ŞEKER, SENİN KADAR TATLI HEDİYELERİN BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI. TANIŞMIYOR OLSAKDA, ÖZENLE HAZIRLAMIŞ OLDUĞUN PAKETLERDE YÜREĞİNİ HİSSETTİM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ ARKADAŞIM. ÜRÜNLERİ KULLANDIKÇA VE KİTABI OKUYUP ÖMRÜM BOYUNCA SAKLADIĞIM VE DE ELİMİ DEĞDİĞİM HER ANDA SENİ HATIRLAYACAĞIM. ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR TATLI YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM. KUCAK DOLUSU SEVGİLER...

AYRICA BU ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN GÜZEL YÜREKLİ BURÇAK NE KADAR GÜZEL BİR FALİYET YAPIP, GÜNÜMÜZDE HERKESİN İHTİYAÇ DUYDUĞU TERTEMİZ YÜREKLERİNİ AÇMAYA İZİN VERDİ. BURÇAK'ADA BURADAN TEŞEKKÜR EDİYOR KUCAK DOLUSU SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM.


















10 yorum:

Betül İnce dedi ki...

Asiye'ciğim,

Beğendiğine sevindim. Böylelikle tanışmamızın balangıcını telefonla yapmış olduk.

Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

betülüm bir tanedir seçimlerimize bakıyorumda ne kadar yakın sevgiyleee

SOFRAM dedi ki...

Canım hediyelerini güle güle kullan, çok güzeller,sanırım tatildesin, sana iyi tatiller diliyorum güzelim, sevgiyle öptüm...

mutlulukmutfaktagizlidir dedi ki...

Sevgili Asiye, hediyelerin çok çok güzelmiş, güle güle kullan!
Fincanın, sabunların,...hepsi çok nefis!
Kitap ta çok güzel, keyifli okumalar!
Sımsıcak sevgiler sana!

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Asiye;
Profiterol tarifim ile ilgili http://esraileherseyburada.blogspot.com a bıraktığın yorumu bugün çok büyük bir tesadüf üzerine gördüm, çokda hoşuma giderek okudum.
Benim sayfama yorum bırakılmadığını söylemişsin, onu anlayamadım yanlız.
Profiterolü bende aynı senin anlattığın gibi bol çikolata soslu yaparım. Hatta yazıda dikkat ettiysen, o gün 1 paket sosum kaldığı için, sosun az geldiğini bu ölçüler ile yapılacaksa iki paket sos yapılması gerektiğini yazmıştım.
Normalde her zaman öyle yapıyorum, çünkü. Sosu tabaklara paylaştırdığımda döküyorum ve bolca.

Birde yemek fotografında bazı teknikler kullanıyoruz biliyorsun, eğer servis etiğim gibi bol çikolata sosu ile fotograf çekseydim, profiteroller görünmeyecekti ama ben görünmesini istiyordum:)
Dolaylıda olsa yazdığım bir yazı ile ilgilenilip bu kadar uzun bir yorum yazılması beni çok mutlu etti.
Blogunuzda çok hoş, vakit buldukça ziyaret edeceğim, sevgilerimle

Şeker Mutfak-Asia Asiye Aksakal dedi ki...

Sevgili Betül bugün Ankara'ya döndüm ve yorumunu şu an okudum. Hediye gönderme zamanında 2 günlük kısa gelişimde büyük beğeni ile gördüğüm hediyelerini kullanamamıştım.Çok beğendiğim ürünleri nedense en sevdiklerimle paylaşmak istediğimden :) kurabiyeleri üçer beşer pay edip bir kısmını oğluma bıraktım, bir kısmını valizime koyup anneme götürdüm tabii payın büyük kısmını kendime ayırıp kitabı da otobüste okumaya başlamıştım bile :) çok teşekkür ederim betül'cüğüm seçimlerin muhteşem hatta tüm katılımcılardan çok şanslı hissettim kendimi. Yüreğine sağlık canım. Kurabiyeler de 10 gün gibi bir süre geçmesine rağmen çok taze ve muhteşemdi büyük keyif duydum yerken. Fincanda kahve içmek henüz kısmet olmadı bir an düşünmüştüm fincanı yanıma alsam mı diye fakat kıyamadım yolculukta başına bişi gelirse diye :) Bugün akşam kahvemi büyük keyifle fincanımda içeceğim. Canım benim sabunları kullanmaya kıyabilirmiyim bilmiyorum henüz sadece seyrediyorum :) ellerine sağlık ne kadar marifetlisin. Kucak dolusu sevgiler

Şeker Mutfak-Asia Asiye Aksakal dedi ki...

Sevgili Yeşim, teşekkür ederim ziyaretin için. Gerçekten Betül birtane, kendimi çok şanslı görüyorum. Sizin hediyelerinizi ilerleyen zamanlarda inceleyeceğim henüz bakamadım.

Sevgili Fatmacığım, canım benim ziyaretin için teşekkür ederim, nasıl özledim sizleri bir bilsen. En kısa zamanda geleceğim bloguna, kahveleri hazırla canım :)

Sevgili Burçak, evet hepsi çok çok güzeller. Ben şehir dışında olduğum için paketi oğlum teslim almıştı. Büyük merakla açıp bana anlatırmısın telefonda demiştim :) Kitabın paketini açıp ismini söylemiş, fincanın paketini açıp fincanı tarif etmişti. Çok güzel olduklarını söylemiş ve diğer paketleri açmak istemediğini, peketlerin çok şık olduğunu söyleyip Anneciğim kendin görmeli ve kendin açmalısın demişti. Kurabiye ve sabunların paketini benim açmam için bırakmıştı. Gerçekten çok ince ve özenle hazırlamış olan paketleri gördüğümde Betülün ne kadar zarif olduğunu hissettim. Ve ayrıca sayende bu kadar güzel insanla tanıştığım için mutluyum.
SEVGİLERİMLE

Betül İnce dedi ki...

Asiye'ciğim,

Hoşgeldin. Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Beğendiğine çok sevindim. Görüşmek üzere.

Sevgilerimle.

Mutlu Kum Taneleri dedi ki...

Evet sizde şanşlıymışsınız :)

sevdamavisi dedi ki...

Asiyeciğim,
güle güle kullan hediyelerini. Betül tüm inceliğini yansıtacak hoş hediyeler göndermiş. ne güzel. sevgiler.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...