2 Mart 2008 Pazar

Kaşar Pane

Malzemesi:
Yeteri kadar kaşar peynir
Çırpılmış yumurta
Un
Galeta unu
Hazırlanışı:
Kaşarları 0,5 cm. eninde dikdörtgen şeklinde dilimliyoruz.
Önce suya, sonra una, daha sonra yumurtaya ve en son olarak da galeta ununa batırarak kızgın yağda kızartıyoruz.

2 yorum:

hdidem dedi ki...

canımm nefis görünüyorlar mutlaka kahvaltıya deneyeceğim ellerine sağlık öptüm sevgiler
asiyecim şu alttaki alfabe onayını kaldırsan keşke:)) ferman gibi:)))

Adsız dedi ki...

Tarifiniz pratik eminim çok lezizdir, sunum açısından şık olmuşlar. Ellerinize sağlık.
Banu:)

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bu gadget'ta bir hata oluştu