23 Kasım 2014 Pazar

ALPRO DEMAK WORKSHOP


Pastacı Kız Özlem'in daveti ile Kanyon Macro Center'da Alpro Demak workshop'a katıldım. 

Workshop, Mert Boz Şefimizin, pratik hazırlanan Filtre kahve ikramı ile keyifle başladı.


Alpro soya ile ilgili ve yemek hazırlama püf noktaları veren şefimiz ile birlikte"Bal kabağı Çorba" Fırında Makarna" ve "Panna Cotta" hazırladık.


ALPRO ürünleri %100 bitkiseldir. Vanilyalı, çikolatalı, bademli, light ve bio soya sütleri yapay tatlandırıcı,laktoz, renklendirici ve koruyucu içermiyor.  İnek sütüne alerjisi olan kişilere uygundur. 
Alpro soya ürünleri,genetiğiyle oynanmamış soya fasülyelerinden elde ediliyor. Ayrıca ürünlerin çoğu süt ve süt ürünlerine alternatif oluşturabilmesi için,kalsiyum,vitamin  B2, B12 ve D ile zenginleştirilmiş.




Sebze suyu ile hazırladığımız bal kabağı çorba kabak çekirdeği ile servis yaptık.


Fırında makarna, şefimizi özel reçetesi ile parmesan peynirli hazırladık.


Panna Cotta'yı, %100 doğal  meyve ile hazırlanmış, tadlandırıcı  ve şeker içermeyen reçel ve soslarla servis yaptık. 



Ve workshop bitiminde keyifle tattık.Şefimiz Mert Boz'a, Sevgili Pastacı Kız Özlem'e ve Kanyon Macro Atelier Demak Alpro'ya teşekkür ediyorum.









0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bu gadget'ta bir hata oluştu