1 Aralık 2010 Çarşamba

KIRMIZI BİBER İLE YOĞURTLU SEMİZOTU SALATA


Bu salatayı her zaman doğaçlama yapıyorum. Aklıma ve elime ne gelirse katıyorum. Semziotuna herşey yakışıyor.

Bu sefer semizotu yapraklarını ayırıp yıkadım, taze kırmızı biber ve çok az tuz ile harmanladım. Üzerine yoğut ilave ederek çok bulanmadan karştırdım. Bir miktar zeytinyağı gezdirerek pul biber ile süsledim.

8 yorum:

umutluhayat dedi ki...

ellerine sağlık asiyecim,enfes bir salata...

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

ASİYE HANIMCIĞIM ELLERİNE SAĞLIK BENDE BU TARZ BİR SALATA YAPIYORUM AMA SERVİS SIRASINDA ÜZERİNE HAŞHAŞ TOHUMUDA SERPİYORUM HARİKA OLUYOR.DENEMEK İSTERSENİZ.
SEVGİLER

nanekokusu dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım banada göndersene bu salatandan tabii kaldıysa sevgiler selamlar kocaman öpücükler...

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Renkler iştahımı açtı, semizotunu bol bol tüketmek lazımmış en sağlıklı otlar arasında kendisi, ellerine sağlık Asiyeciğim... Bu arada incir tatlısı çalışmasının istediğin gibi sonuçlanmamasına üzüldüm, amaaa sen yaparsın senin elinden kurtulamazlar... Denemeye devam...

Hülya dedi ki...

Çook güzel...
Tarif defterine yazmalı Asiye'ciğim...

dokuzuncubulut dedi ki...

Asiye Hanım, sağlık deposu bir salata olmuş bu. Renklerinin güzelliği ile de sofraların gözdesi olacak gibi...
Ellerinize sağlık, sevgiler.

Adsız dedi ki...

slm
sitenizi tesadüf keşfettim
o kadar özenli ve güzel görünüyorlar ki
çok emek verilerek hazırlandıkları gün gibi ortada..Başarılar diliyorum.Takipçiniz olmam ümidiyle....

Şeker Mutfak-Asia Asiye Aksakal dedi ki...

Sevgili "Adsız" arkadaşım. Güzel yorumun için teşekkür ederim. Her zaman beklerim. Eğer bir blogger iseniz ben de sizi takip etmek isterdim :)
Sevgiler

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...