10 Haziran 2009 Çarşamba

BARBY PASTA ve BİSKÜVİ

Hanımlar günümüz vardı dün. Uzun zamandır Barby pasta yapmak istiyordum. Günü bahane bilerek hanımlara sürpriz yaptım. Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde hanımlar günüde bitmek üzere. En azından ben bundan sonrakilere katılmayacağım. Bu nedenle Barby pasta final olsun istedim. Hayranlıkla karşılandı. Çok beğenildi.


Çocukken benim barby bebeğim olmamıştı, bunun için eşyalarından tutunda bisikletine, ken'e kadar ve barby nin bir çok çeşidini kızıma almıştım. Fakat artık kızıma mı almıştım kendime mi tartışılır :) Pasta yapmaya karar verince barby ler çıktı ortaya. Aslında bacakları gövdeden ayrılacağı için hiç birine kıyamıyordum, sadece biri kızım oynarken bacaklarından ayrılmış öylece kaldırılmış. Fırsat bilerek bu barby i seçtim. Işıncım, bak bakalım sana neler hatırlatıyor :)

Çalışma çok zevkliydi fakat baya bir yorucu oldu. Havanın sıcak olması da bir dezavantaj oluşturdu.


Aslında KEN'ide giydirmek istiyordum. fakat uzun sürdüğü için vazgeçtim.



Şu güzelliğe bakarmısınız :) Güzel ve estetik olan herşeyi çok seviyorum. Pastayı yaptıktan sonra karşısına geçip hayran hayran seyrettim :)

Saçlarını bir gün önce şampuanla yıkayıp saç kremi ile yumuşattım :) Sabah da saçlarını topuz yapmak istedim fakat o kadar gür ki saçları yarım topuz oldu :)


Galiba pastadan çok barby den bahsettim. Çok beğeniyorum bu bebeği napiim :)
Pasta güzel oldu tabii, içine sade pandispanya yaparak 4 pat kestim ve krema aralarında ananas kullandım.


Hanımlar günümüz bahçede yapıldığı için ve havanın çok sıcak olması nedeniyle tatlı sırasına kadar bebeğimiz masaya gelemedi.


Ve Barby hanımlara hediyesi ile birlikte geldi. Tüm hanımların isimlerinin yazılı olduğu bisküviler dağıtıldı. Tepkiler çok hoşuma gitti, kimse yemeye kıyamadı. Çok özel anlarına sakladılar.


Sizleri seviyorum hanımlar, seneye görüşmek üzere :))







6 yorum:

SOFRAM dedi ki...

Asiye'ciğim çok güzel olmuş pastan, çok emek vermişsin ama değmiş, kurabiyeler de güzel bir sürpriz olmuş, ellerine sağlık güzelim.
Komşularınla daha nice güzel günler paylaşman dileğiyle sevgiler canım...

HÜLYA dedi ki...

süper bir final olmuş canım ellerine sağlık zahmetine değmiş doğrusu...afiyet şeker olsun

pasta caddesi dedi ki...

canım çok güzel olmuş, cidden... bu arada çok takdir ettim benim hiç bir şeyi saklamama huyum var, baksana bebekleri bile saklamışsın, özendim valla... ellerine sağlık.

sevgiler,

tolunay

Hülya dedi ki...

Harika olmuş Asiye'ciğim yorgunluğuna değmiş doğrusu
Sevgiler

Melek* dedi ki...

oo pastan çok güzel ellerine sağlık arkadaşım

Adsız dedi ki...

Efendim, Saygılarımla; Üretken olmak, bir şeyler üretmek, bizim genlerimizde var. Bu çok güzel pastayı düşünüp, hazırlayan, lezzet ve o tadı veren emeğinize, ellerinize sağlıklar dilerim. Sağlıcakla ve hoşçakalın...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...