30 Ekim 2008 Perşembe

İKİ KATLI KOKTEYL SALATA

Malzemeler:
7-8 Orta Boy Patates
Sıvı yağ
Tuz
Limon
7-8 Havuç
1 Su Bardağı Yoğurt
1 Diş Sarmısak
Desemde siz kabınızın büyüklüğüne göre miktarları kendiniz ayarlayabilirsiniz.
Yapılışı:
  • Patatesleri haşlayıp soyduktan sonra püre haline getiriyoruz.
  • Zeytinyağı,tuz ve limon ile iyice karıştırıp servis tabağına seriyoruz.
  • Havuçları rendeleyip, ocak üzerinde sıvıyağ ve tuz ile sote yapıyoruz.
  • Sote yapılmış havucu patates püresinin üzerine kaplıyoruz.
  • Sarımsaklı yoğurt hazırlayıp en üste kaplıyoruz.
  • Üzerini süsleyip servis yapıyoruz.
Afiyet olsun

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok severim bu salatayı. Ne zamandır yapmamıştım. Hatırlattığın iyi oldu
Ellerine sağlık.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

asiyeciğim, ellerine sağlık. harika olmuş salata..

sarımsaklı yoğurtun girdiği herşeyi pek severim :)

sıcacık sevgiler.

Unknown dedi ki...

asiyecigim salata muhtesem gorunuyor canim ellerine saglik.
sarimsakli yogutlu lezzetini dusunemiyorum nefis otesi olduguna eminim.
kucak dolusu sevgilerr.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...